Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Coś o sobie:
Dlaczego akurat ty na moda:
co wprowadzisz na serwer:
Serial: 041DD092E4E31AE192E7CD0570C4A742
Coś o sobie: Mam na imię Paweł, mam 13 lat. interesuję się motoryzacją,lubie serwery RPG oraz DayZ. lubię sobie pograć w jakaś grę obecnie od ponad pół roku jest to MTA.Jestem człowiekiem opanowanym i kulturalnym wobec innych.
Dlaczego akurat ty na moda: Bo jestem dosyć ogarnięty,nie drę się no i niektóre komendy ogarniam.
co wprowadzisz na serwer: Raczej nic.
Ostatnio edytowany przez MrBloody (2017-01-01 21:01:42)
Serial:C49E0A6CC521F37295B7FD6E47B2E552
Coś o sobie:
Dlaczego akurat ty na moda: witam chciałbym na moda ponieważ ogarniam komendy i bardzo dobrze sprawuje się jako mod,admin na innych serwerach
witam nazywam się kacper chodze do 2 klasy gimnazjum mieszkam w Olkusz na mta gram już 6lat i bardzo bobrze umie robic reporty jako mod pozdrawiam kacper
co wprowadzisz na serwer: Derby,wyscigi,itp
Ostatnio edytowany przez Bezzy (2017-01-01 22:21:41)
Serial:3F380BEFDE28EDECEB4D6607D97196A1
Coś o sobie:Jestem graczem MTA moja pasja to Komputer oraz zabawy z rodzenstwem.Kocham motory szczególnie enduro ;D Mieszkałem w polsce ale tam dla nas było zle wiec tata szukał pracy w holandii znalazł posiedział rok i my sie przenieslismy wiec to koniec mojego zdania
Dlaczego akurat ty na moda:Poniewaz jestem miły dla graczy,mam duze doswiadczenie znam komendy nie oszukuje poprostu lubie słuzyc dla servera oraz pomagac graczom i wspierac server
co wprowadzisz na serwer:na server wprowadze miłą atmosfere sprawie ze gracze beda mili dla administracji i dla innych graczy bede aktywny w pomocy. Wiec mysle ze dostane sie na tą wymazona range i zdołam pomuc w servie. Pozdrawiam Smietanka635241
Serial: 20D3D455CB37EBC1E239CACE83848E13
Coś o sobie: Witam nazywam się Michał, mam 14 lat i mieszkam w Janiewicach . Na co dzień interesuję się grą w piłkę nożną, Motoryzacją oraz e-sportem. Zawsze w wolnym czasie śmigam sobie quadem z 2 braćmi 1 kuzynem oraz 3 kolegami. Jeździmy, ponieważ warunki nam do tego sprzyjają. W wolnym czasie gram w piłkę nożną, grałem nawet w drużynie stworzonej u mnie we wsi. Czasem były momenty, gdzie nie dało się nic wygrać, a czasem szło nam bardzo dobrze. W tym roku wykazujemy się pełnią sił, ponieważ mamy 5 wygranych i 1 porażkę oraz 1 remis. Ze świata e-sportu najbardziej interesuję się grą CS:GO. Jest to gra w sam raz stworzona dla mnie oraz na moje umiejętności jakie w tej grze wykazuję. w wieku 3/4 lat trenowaliśmy ile się dało w CS, ponieważ chcieliśmy pojechać na turniej organizowany u nas w mieście. Szczerze liczyliśmy na 3-4 miejsce. Co się okazało, rok treningu nie poszedł na marne, ponieważ zajęliśmy pierwsze miejsc. Bardzo się ucieszyliśmy z tego powodu, ponieważ nie spodziewaliśmy się tego miejsca, lecz byliśmy drużyną, z najlepszymi rangami bo było aż 4 globali i jeden lem (Orzełek). Lecz to były tylko zawody można powiedzieć powiatowe, ponieważ każdy z obrębu powiatowego zawitał. Niestety ale drużyna dalej trzyma się razem, a ja ze względu spraw prywatnych musiałem od niej odejść. Oderwaniem dla mnie od świta wirtualnego jest sport, w który wkładam dużo wysiłku fizycznego oraz psychicznego.. Jest to bardzo wysiłkowy sport, lecz można się wielu rzeczy nauczyć i ładnie zrobić sylwetkę. Ja jestem świeży w tym sporcie, więc nie mogę powiedzieć, że potrafię 100% bo tak nie jest, ale się bardzo angażuję w to co robię. Jak już wszyscy wiedzą jestem osobą pełnoletnią, bo mam aż 14 lata.
Dlaczego akurat ty na moda: Jestem doswiadczony, niestety miałem przerwę od serwera oraz mta około miesiąca. Potrafię pracować w grupie i umiem opanować raporty na takich dużych serwerach. Nie muszę się uczyć znam wszystkie komendy supporta. Umiem dostosować się do komend większych rang, nie robie nie potrzebnych spin.Uwielbiam robić eventy lub poprostu robic rapsy, robił bym to wtedy gdy miałbym wolny czas. Do mta wróciłem dziś ale nadal wszystko ogarniam a no i bardzo dobrzę się angażuję w to co robie i umiem bardzo opanować sytuację jakąś, i znam bardzo dużo komend moge naprzykład wymienić je z nich / cv /dv /tt/ th/derby/ cv/vtt/vth/cl/k/b/pb/warn/inv/spec/.
co wprowadzisz na serwer: Wprowadzę tu bardzo duży pokój gdzie gracze będą spokojni albo nikt nie taranował i nikt by się nie wyzywał i robił derby o bardzo fajne kwoty robić licytacje i tak dalej :smile: niewiem co napisać ale mam nadzieję żę tu się nadam bo już na innych serwerach miałem tą range czyli moderator i bardzo jestem ogarnięty
Ostatnio edytowany przez Darven0b (2018-10-20 15:48:27)
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 605.71 kB (Maksimum: 682.25 kB) ]